Polla Politicus - Asiallista tiedonjanoa jo vuodesta 1980 -

Mitä muslimit kirjoittavat maastamme internetissä?

Kun Sipilä oli kertonut lainaavansa yhtä asuntoaan pakolaisille, levisi uutinen heti ympäri maailman. Suomalaisista tuli Sipilän ansiosta "hyvä kansa".

Muhamettilaisista maista tulevia pakolaisia on verrattu paljon Karjalasta evakuoituihin suomalaisiin. Väärinhän se on - siinäkin mielessä, että ajat ja välineet ovat toisenlaiset. Nyt jokapojalla on älypuhelin tai vähintään pääsy internet-kahvilaan, jossa guuglata uutisia ja tietoa EU -maiden sosiaalietuuksista ja muista vetovoimatekijöistä. Satojen tuhansien muttohalukkaitten ansiosta laiton matkabusiness elää kuumaa aikaa: pakolaiskuljetusten järjestäjät ja rekkakuskit tienaavat paremmin kuin huumeiden salakuljettajat.  

Eräs irakilainen pakolaisille suunnattu, toivemaittain jaoteltu sivusto antaa paljon tietoa Suomen sosiaalietuuksista ja kuinka niihin pääsee käsiksi. Esimerkiksi:

"- - - voit saada 750-1000 euroa tilillesi, ja sillä voit asua pääkaupungissa tai haluamallasi alueella, se on erinomainen järjestelmä, jota ei ole Ruotsissa - - - "

Tällaisia maastamuuttoa harkitseville suunnattuja sivustoja on suuri määrä, ja niitä löytyy myös turvallisista arabivaltioista. Silmiinpistävää on, miten tarkkaan ja perusteellisesti niissä kuvataan potentiaalisia toivemaita. Väestön toimeentuloon ja vuosiansioihin keskitytään suuresti, kuten myös edellä mainittuihin sosiaalietuuksiin. Seuraava marokkolainen sivusto esittelee maailman maita paitsi tulotasojen mukaan, myös sen mukaan, miten tervetulleeksi muslimimaahanmuuttaja voi yleisesti itsensä tuntea. Lopuksi sivusto toteaa:

"- - - jos olet ajatellut lähteä pois, ja yrittää elämää maahanmuuttajana, etkä aio hankkia lapsia, sinun täytyy ajatella Kiinaa tai Thaimaata tai muuta Aasiaa, ja jos haluat lapsia, paras olisi mennä Saksaan. Se on ensimmäinen valinta - - - ".

Tämän myötä kannattaa myös jo viimein alkaa uskoa, että huomattava osa Suomeen tulijoista on ns. elintasopakolaisia, eikä suinkaan sodan jaloista ja rintamien alta pakoon lähteneitä.

Arabiaksi Suomi on فلندا joten siitä vain guuglaamaan itse ja tutkimaan, mitä Suomesta huhutaan.


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tiedottamisella on valtava voima.

Jaakko Häkkinen

Ne kaikkein hädänalaisimmat odottavat pakolaisleireillä samaan aikaan kun rikkaimmat lähettävät jonon ohi suoraan kotoaan nuoria miehiä hakemaan turvapaikkaa ja perheenyhdistämistä. Todella epäoikeudenmukainen järjestelmä meillä nyt!
http://jaska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/202638-turva...

Piku Koo

Kyllä näin, Aimo sekä Jaska, asia lie. Kovin kaupallisesta ja kalliista käy tuo toiminta, kun vain katsoo po. sivustoja. Facebookin "jos haluat lähteä pois" - sivustolla on 200 000 jäsentä. Se on kuvitustaan myöten suunnattu nuorille sosiaalisen median hallitseville ja laitteet omistaville nuorille miehille, joista monilla näyttää myös olevan alan koulutusta.

Johanna Virtanen

Valheita ja toiveita turhuudesta mutta aseetta tulee Eurooppa valloitettua!Eurooppalainen infrastruktuuri ei kestä tätä.

Toimituksen poiminnat